+

... Sistemul de programari reparatii termopane ...

Sistemul de programari reparatii termopane       Ordinea este esentiala in orice activitate interprinsa. A fi ordine este egal cu a fi productivitate. In domeniul prestarilor de de servicii la domiciliul clientului, daca nu exista ordine nu exista nici eficienta. Asa ca, dupa multi ani de rafinare al intregului proces ce inplica functionarea unei firme prestatoare de reparatii termopane, noi, compania Ultra PVC Romania am introdus cel mai modern si eficient sistem de programari online a lucrarilor. Cu ajutorul sistemului disponibil la adresa http://www.service-termopane.net/programari.php , echipele noastre sunt mult mai eficiente si au un randament marit. Acest randament se traduce pentru clientul final ca timp de asteptare minim si comenzi satisfacute rapid.

       Cum functioneaza sistemul de programari online reparatii termopane?  Sistemul identifica si afiseaza disponibilitatea celor mai libere echipe de interventie din zona clientului, astfel ca ofertele de intervale de timp sa fie cat mai apropiate de momentul programarii. In  acest fel, se poate organiza zilnic programul de lucru al intregilor echipe de reparatii si totodata se poate creste eficienta prin optimizarea traseelor si rutelor de la un client la altul.

     Daca doriti si dumneavoastra sa vedeti cat de eficient este acest sistem va invitam sa efectuati o programare de lucrari de reparatii.

Calea 13 Septembrie 65-69, Bucuresti, Romania
Email: office@reparatii-termopane.net
Telefon: