+

... Cat costa plasele anti insecte? ...

Cat costa plasele anti insecte?

Datorita versatilitatii lor, toate sistemele de termopane accepta montarea de plase insecte pe balamale in zona exterioara a geamului.Indiferent daca aveti termopane din pvc sau din aluminiu, plasele anti-insecte marca UltraPVC sunt accesoriul perfect pentru protectia totala impotriva insectelor.

Intrebari frecvente despre plase insecte

  1. Din ce sunt facute plasele insecte UltraPVC? Plasele UltraPVC sunt produse din cadru de dur-aluminiu de calitate superioara, vopsit in camp electrostatic in culori standard si imitatii de lemn, accesorii din PVC (balamale, snapere, manere, coltare) rezistente la intemperii si plasa tip FlexiMetal® produsa din fire de fibra de sticla si microfibre metalice
  2. Cum se masoara o plasa pentru a afla pretul? Masuratorile sunt foarte simplu de efectuat, procedura consta in deschiderea ferestrei si masurarea golului de aer. Atat de simplu!
  3. Care este durata medie de viata pentru o plasa insecte? Plasele contra insectelor produse de firma noastra au o durata medie de viata de 10 ani in conditiile depozitarii pe perioada iernii in locuri ferite de inghet.
Calculeaza online costurile
plaselor tale
Click aici!

Calea 13 Septembrie 65-69, Bucuresti, Romania
Email: office@reparatii-termopane.net
Telefon: