+

... Reparatii termopane PVC Bucuresti ...

Reparatii termopane PVC Bucuresti

     Ca oricare alt lucru, si termopanele se strica. Si cui nu i-ar conveni sa isi schimbe ferestrele sau usile termopan atunci cand imbatranesc si se uzeaza, profitand astfel de ferestre noi, curate si echipate cu cele mai noi tehologii din domeniu. Dar ce ne facem cu tot alaiul de proceduri ce intra in inlocuirea unei ferestre termopan? Demontarea celei vechi, spargerea zidului, montarea ferestrei noi si bineinteles rezidirea ferestrei si zugravirea incintei. Deja suna a cosmar, si asa si e! Inlocuirea unei ferestre vechi defecte inseamna praf, mizerie, deranj, stres si multi bani cheltuiti. Asa ca, cea mai simpla, eficienta si ieftina solutie atunci cand ferestrele si usile termopan se defecteaza o reprezinta apelarea la o firma de reparatii termopane.

UltraPVC pentru reparatii termopane

     Compania noastra s-a impus dealungul anilor ca lider de piata in serviciile de reparatii termopane, productie si montaj de accesorii pentru ferestre si usi. Deasemenea am introdus noi standarde calitative  ce au crescut eficienta termica si energetica a ferestrelor si usilor termopan. In prezent compania noastra are ca profil:

  • servicii de reparatii, intretinere si reabilitare ferestre si usi termopan
  • productie si montaj plase anti-insecte pe balamale, rulou, plisse, glisante
  • productie si montaj glafuri si stresini termopan din PVC sau Aluminiu
  • productie si montaj de componente si subcomponente necesare procedurilor de modificare a ferestrelor termopan 
  • productie si montaj feronerie si accesorii termopan
     Calitatea inalta cu care sunt inzestrate produsele si serviciile noastre ne recomanda ca un bun partener ce il puteti avea in domeniul intretinerii sistemelor termoizolante.

Calea 13 Septembrie 65-69, Bucuresti, Romania
Email: office@reparatii-termopane.net
Telefon: