+

... Modificari termopane ...

Modificari termopane

     Cu o vasta experienta acumulata dealungul anilor, compania UltraPVC a creat si rafinat tehnici de modificare a termopanelor cu randamente crescute. Indiferent de sistemul de termopan, o multitudine de modificari pot fi aduse acestuia. Eficienta termica, structura de rezistenta si aspectul nu sunt alterate indiferent de ce modificare termopan este adusa profilului.

Modele de modificari termopane

      Structurate pe doua categori importante de termopane, tamplaria din PVC si cea din Aluminiu, modificarile termopanelor pot fi clasate ca modificari de deschidere termopan si modificari de structura termopan. Cele mai multe modificari pot fi facute la tamplaria din PVC deoarece aceasta este mai noua si mai bine organizata si standardizata. 

In ce consta modificarea la termopanele din PVC

      Cea mai frecventa si simpla modificare este modificarea deschideri termopanului. Aceasta consta in transformarea unui termopan din deschidere simpla (clasica) intr-o deschidere oscilobatanta (care se deschide si normal, se lasa si pe spate). Pentru acest tip de modificare este nevoie de montarea pe rama existenta a unei feroneri speciale ce permite deschiderea in cele doua sensuri. Deschiderea oscilobatanta este utila in cazul in care se doreste aerisirea unei camere fara a tine geamul deschis complet. Un punct forte al acestui tip de modificare este acela ca, printr-un geam deschis pe verticala nu poate patrunde apa sau ploaia. Modificarea aceasta dureaza in medie 30 minute / fereastra si se executa in totalitate la domiciliul clientului fara deranj, praf, spargere de zid sau deteliorare a termopanului.

       O alta modificare ce tine doar de inlocuire a feroneriei este aceea de schimbare a sensului de deschidere a geamului termopan (intoarcerea lui in oglinda pe orizontala). Acest tip este cerut de catre persoane ce si-au achizitionat de curand locuinta si observa ca modul de deschidere a ferestrelor termopan nu este in concordanta cu nevoile legate de mobilier sau aranjarea spatiului. Modificarea aceasta dureaza in medie 20~30 minute / fereastra si se executa in totalitate la domiciliul clientului fara deranj, praf, spargere de zid sau deteliorare a termopanului.

Modificarea de structura a termopanelor

     Acest tip de modificare implica reorganizarea structurala, reimpartirea sau transformarea anumitor zone a termopanului.  Frecventa in aceasta categorie este modificarea geamurilor fixe in geamuri cu deschidere, pentru a se mari capacitatea de aerisire a incaperii sau de cele mai multe ori de a putea fi in sfarsit spalate. Foarte multi proprietari de termopane au facut greseala ca la momentul comenzii ferestrelor sa imparta fereastra in doua jumatati, una fixa si una mobila. In timp si in functie de latimea partii fixe, multi au constatat ca nu pot sterge in totalitate sticla fixa ramanand urme de murdarie deranjante. Remediul pentru aceasta problema este simplu, modificarea termopanului din fix in geam cu deschidere. Modificarea este disponibila atat cu feronerie simpla cat si oscilobatanta! Modificarea aceasta dureaza in medie 40 minute / fereastra si se executa in totalitate la domiciliul clientului fara deranj, praf, spargere de zid sau deteliorare a termopanului.

     Daca doriti informatii despre cum se pot modifica termopanele din aluminiu puteti accesa pagina de aici: modificari termopane aluminiu.

Calea 13 Septembrie 65-69, Bucuresti, Romania
Email: office@reparatii-termopane.net
Telefon: