+

... Cat etanseaza o garnitura termopan ieftina? ...

Cat etanseaza o garnitura termopan ieftina?     Cu toti avem montate la casele noastre ferestre termopan asa ca nu mai este pentru nimeni o noutate faptul ca aceste sisteme sunt supuse defectiunilor si pot fi reparate, iar, garniturile termopan se uzeaza in timp dar deasemenea si acestea pot fi inlocuite. In articolul ce urmeaza vom dezbate daca un pret mic pentru o garnitura de geam termopan influenteaza in mod direct calitatea?...

Cat etanseaza o garnitura termopan ieftina?

     Asa cum e si vorba pe la noi, etanseaza cam "de toti banii""... Adica, o garnitura termopan ieftina are tendinta de a se contracta sub actiunea razelor solare sau a gerului mult mai mult decat una de calitate. Mai mult de atat, rezistenta unei garnituri pentru geam termopan impotriva substantelor chimice prezente in mod obisnuit in atmosfera orasului este nula, astfel ca, nu putine sunt cazurile in care echipele noastre de interventii au gasit asemenea garnituri topite literalmente de parca ar fi fost arse. Riscul in asemenea cazuri este acela ca, distrugerea garniturii in locasul de instalare o va face imposibil de demontat si de instalat o garnitura noua transformand fereastra termopan in....bun de reciclat.

Garnituri geamuri termopan ieftine - Calea spre mai rau

   Orice persoana care opteaza pentru schimbarea garniturilor defecte ale ferestrelor cu garnituri ieftine, inca din startul demararii actiunii de remediere produc mai multe defectiuni. Pentru a intelege de ce afirmam aceste lucruri, garniturile termopan de calitate indoielnica sunt fabricate din cauciuc reciclat ce este contaminat de o multitudine de deseuri feroase si neferoase diferite fata de cauciucul pur fapt ce le fac casante, rigide si macerabile. Numai calitati de invingator, nu? Astfel ca,a  montarea unei garnituri pentru geamuri termopan cu pret mic face ca feroneria termopan sa fie suprasolicitata la inchidere, aceasta trebuind sa efectueze presarea pe o suprafata rigida si nemaleabila. Sa nu mai vorbim si de termoizolarea si fonoizolarea precara pe care o atinge aceste tipuri de garnituri.

Garniturile termopan ieftine sunt de evitat

  Pentru a beneficia de un confort maxim si de o calitate ireprosabila va recomandam sa folositi pentru repararea ferestrelor dumenavoastra numai garnitura termopan ultra 9000 o garnitura produsa din cauciuc natural  cu excelente proprietati de izolare termica si fonica. Desi la prima vedere, pretul este vizibil mai ridicat fata de o garnitura ieftina, garnitura pentru ferestrele termopan tip ultra 9000 castiga inca din primul an la capitolul confort si reducerea costurilor de incalzire si racire a locuintei dumneavoastra.


    Acestea fiind spuse, va recomandam sa acordati o mare atentie atunci cand doriti sa improspatati proprietatile de etansare a termopanelor dumneavoastra si sa alegeti doar produse ce va pot garanta un confort crescut in exploatare.

Calea 13 Septembrie 65-69, Bucuresti, Romania
Email: office@reparatii-termopane.net
Telefon: