+

... Calculator plase insecte ...

Calculator plase insecte

Calculator pret plase de insecte pe balamale

Pentru a te ajuta estimativ, iti putem spune ca dimensiunile medii in Bucuresti pentru plasele de insecte pe balamale impreuna cu preturile aferente acestora sunt:

  • FERESTRE: 70cm X 115cm (0.80mp) pret mediu: 97.2lei - toate serviciile incluse
  • USI: 78cm X 185cm (1.44mp) pret mediu: 172.8lei - toate serviciile incluse
*Servicii incluse: masuratori, transport montaj, serviciu de confectionare pe loc! Esantionul pe care au fost efectuate calculele: 15.000 plase.

Daca doresti sa-ti afli pretul exact al plaselor de insectepe care le doresti, foloseste calculatorul de pret de mai jos. Deschide fereastra si masoara golul ce ramane, aproximativ. Introdu dimensiunile masurate ale plasei de insecte pe care o doresti pentru a afla pretul. In pretul oferit sunt incluse toate serviciile inclusiv masuratorile, transportul si montajul!

Inaltime: mm
Latime: mm

Selecteaza culoarea cadrului

Alb
Maro
Caramel
Antracit
Stejar
Mahon
Wenghe
RALParticularitati speciale

Cadru aluminiu suplimentar pentru refacere gol (pentru ferestrele ingropate pe exterior total in zidarie)
Intarire mediana cu zavoras de incuirere (COST SERVICIU-50LEI)(pentru prevenirea deschiderii accidentale la curenti puternici de aer)


Aici va fi afisat pretul plaselor pe care le vei calcula. Poti calcula cate plase doresti, poti elimina individual din lista, poti face combinatii de culoare si model iar programul iti va calcula automat totalul valorilor introduse. Tine minte! Dimensiunile calculate de tine sunt doar pentru ofertare, dimensiunile exacte vor fi masurate la domiciliu doar de catre reprezentantii UltraPVC Romania. Stai fara griji! Masoara cum te pricepi, sau estimeaza vizual dimensiunile plaselor tale, nu e necesar sa introduci dimensiunile fixe! Tine minte, masuratorile exacte, cad in sarcina noastra!

Calea 13 Septembrie 65-69, Bucuresti, Romania
Email: office@reparatii-termopane.net
Telefon: